Daily Current Affairs Quiz 25 October 2022: Important questions related to current affairs and their answers made available by this article for the students preparing for competitive exams. Through these questions, candidates can prepare well for the competitive exam and make it easier to get a government job.

Daily Current Affairs Quiz of 25 October 2022

Question 1. India’s first vertical lift sea bridge is being constructed in which state/UT?

Answer – Tamil Nadu

Question 2. Who has been given the ‘Sakharov Freedom Prize’ for 2022?

Answer Ukrainian people

Question 3. Who is the author of the book “From Dependence to Self-Reliance”?

Answer – Dr. Bimal Jalan

Question 4. Which ministry will organize the program ‘Kashi Tamil Sangamam’?

Answer – Ministry of Education

Question 5. What is the name of the youngest PM of the United Kingdom?

Answer – Rishi Sunak

Question 6. Who has become the third largest export market of India overtaking China?

Answer – Netherlands

Question 7. Which city in America will get the Diwali holiday from the year 2023?

Answer – New York

Question 8. SJVN has recently announced the commissioning of 75 MW solar power projects in which state?

Answer – Uttar Pradesh

Question 9. Who has been appointed as the new US Ambassador to India?

Answer – Elizabeth Jones

Question 10. Who recently won the women’s singles title in the ‘VV Natu Memorial All India Senior Ranking Badminton Tournament’?

Answer – Malvika Bansod

Click here to read this article in Hindi.

Current Affairs 2022 Quiz

Daily Current Affairs Quiz 2022: Every year lakhs of students prepare for competitive exams. In competitive examinations, questions related to current affairs are asked, which sometimes also become the reason for the selection and rejection of the students. Many times in the examinations, candidates are not able to answer even easy questions related to current affairs and miss out on government jobs. Looking at this situation of students, we regularly provide important questions related to daily current affairs and their answers along with today‘s article of Current Affairs.

*Students can share their suggestions and queries with us through the comment section.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *