Daily Current Affairs Quiz 25 December 2022

Daily Current Affairs Quiz: This article contains daily current affair's important questions of every month like January, February, March, April, May, June, July, August, September, October, November and December.
Daily Current Affairs Quiz

Daily Current Affairs Quiz 25 December 2022: Important questions related to current affairs and their answers made available by this article for the students preparing for competitive exams. Through these questions, candidates can prepare well for the competitive exam and make it easier to get a government job.

Daily Current Affairs Quiz of 25 December 2022

Question 1. National Consumer Rights Day celebrating on which date?

Answer – 24 December

Question 2. Who won the Rabindranath Tagore Literary Award 2021-22?

Answer – Sudeep and Shobana

Question 3. Who became the costliest player in IPL history, who was recently bought for 18.50 crores?

Answer – Sam Curran

Question 4. With whom will the Indian Air Force (IAF) conduct its first bilateral air exercise “Veer Guardian 23”?

Answer – Japanese Air Self Defense Force (JASDF)

Question 5. Who won the ‘Best Global Competitive Power Company’ award?

Answer – NHPC

Question 6. Who got the 2022 Winfuture Special Prize?

Answer – Indian scientist Prof. Thalappil Pradeep

Question 7. Who was awarded the BBC Sports Personality of the Year 2022 Award?

Answer – Beth Mead

Question 8. Who got the Best Film Award at the Kolkata International Film Festival?

Answer – ‘Upon Entry’ and ‘The Golden Wings of Watercocks’

Question 9. Which bank got $400 million loan from IFC for green affordable housing units?

Answer – HDFC

Question 10. In which country the new transgender law to change their gender by 16+ has been passed?

Answer – in Spain

Click here to read this article in Hindi.

Current Affairs 2022 Quiz

Daily Current Affairs Quiz 2022: Every year lakhs of students prepare for competitive exams. In competitive examinations, questions related to current affairs are asked, which sometimes also become the reason for the selection and rejection of the students. Many times in the examinations, candidates are not able to answer even easy questions related to current affairs and miss out on government jobs. Looking at this situation of students, we regularly provide important questions related to daily current affairs and their answers along with today‘s article of Current Affairs.

*Students can share their suggestions and queries with us through the comment section.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *