Daily Current Affairs Quiz 22 October 2022

Daily Current Affairs Quiz: This article contains daily current affair's important questions of every month like January, February, March, April, May, June, July, August, September, October, November and December.
Daily Current Affairs Quiz

Daily Current Affairs Quiz 22 October 2022: Important questions related to current affairs and their answers made available by this article for the students preparing for competitive exams. Through these questions, candidates can prepare well for the competitive exam and make it easier to get a government job.

Daily Current Affairs Quiz of 22 October 2022

Question 1. In which Indian state/UT, Asia’s largest bio gas plant has been commissioned?

Answer – Punjab

Question 2. Who recently named as the interim CEO of Paytm Payments Bank?

Answer – Deependra Singh Rathore

Question 3. Google has partnered with which state government to promote digital education?

Answer – Assam

Question 4. Who will host the AFC Asian Cup 2023?

Answer – Qatar

Question 5. In which city of Gujarat did the Prime Minister launched Mission Life?

Answer – Kevadiya

Question 6. Police Commemoration Day is celebrating in India on which date?

Answer – 21 October

Question 7. With which two companies has Reliance Jio partnered for high speed 5G network?

Answer – Nokia and Ericsson

Question 8. For how long will the ‘Special Drive 2.0’ be run by the Central Government in the Ministries/Departments and attached/subordinate offices of the Central Government?

Answer – 02 October to 31 October 2022

Question 9. Which new facility recently launched by IRCTC with CASHe Fintech for passengers?

Answer – Travel Now Pay Later

Question 10. In which village of Punjab the Compressed Bio Gas (CBG) production plant has been formally started?

Answer – Bhutal Kalan

Click here to read this article in Hindi.

Current Affairs 2022 Quiz

Daily Current Affairs Quiz 2022: Every year lakhs of students prepare for competitive exams. In competitive examinations, questions related to current affairs are asked, which sometimes also become the reason for the selection and rejection of the students. Many times in the examinations, candidates are not able to answer even easy questions related to current affairs and miss out on government jobs. Looking at this situation of students, we regularly provide important questions related to daily current affairs and their answers along with today‘s article of Current Affairs.

*Students can share their suggestions and queries with us through the comment section.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *