Daily Current Affairs Quiz 23 October 2022

Daily Current Affairs Quiz: This article contains daily current affair's important questions of every month like January, February, March, April, May, June, July, August, September, October, November and December.
Daily Current Affairs Quiz

Daily Current Affairs Quiz 23 October 2022: Important questions related to current affairs and their answers made available by this article for the students preparing for competitive exams. Through these questions, candidates can prepare well for the competitive exam and make it easier to get a government job.

Daily Current Affairs Quiz of 23 October 2022

Question 1. When is the International Stuttering Awareness Day observed?

Answer – 22 October

Question 2. Who has received the highest honor in PMAY-U Awards-2021?

Answer – Uttar Pradesh

Question 3. When will ISRO launch ‘Chandrayaan-3’?

Answer – June 2023

Question 4. Recently DGCA has granted license to which airport of Odisha?

Answer – Jeypore Airport

Question 5. Who has become the most generous philanthropist recently?

Answer – Shiv Nadar of HCL

Question 6. Which bank has won CII’s Digital Transformation Award ‘DX 2022’?

Answer – Karnataka Bank

Question 7. Recently, the ‘Constitutional Amendment’ working the powers of the President of which country was passed?

Answer – Sri Lanka

Question 8. Which state/UT government has launched the ‘Pollution Free Diwali’ campaign this year?

Answer – Delhi

Question 9. Where will the 5th Khelo India Youth Games be organized?

Answer – Madhya Pradesh

Question 10. In which state was the Trees Beyond Forest programme?

Answer – Assam

Click here to read this article in Hindi.

Current Affairs 2022 Quiz

Daily Current Affairs Quiz 2022: Every year lakhs of students prepare for competitive exams. In competitive examinations, questions related to current affairs are asked, which sometimes also become the reason for the selection and rejection of the students. Many times in the examinations, candidates are not able to answer even easy questions related to current affairs and miss out on government jobs. Looking at this situation of students, we regularly provide important questions related to daily current affairs and their answers along with today‘s article of Current Affairs.

*Students can share their suggestions and queries with us through the comment section.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *